Anna Burvenich (BEL) – K/NO/W/MATTER/ WHAT/EVER/WH/Y/THING

Tapahtuman esittely

K/NO/W/MATTER/WHAT/EVER/WH/Y/THING on kahden vastakkaisista suunnista tulevan liikkuvan lauseen projektio. Anna Burvenichin teos tutkii muutoksen mahdollisuutta ja tarvetta asettua valtavirran ajattelumalleja vastaan.

Projektiota tukee ääni-installaatio, jossa lauseet kuullaan eri kielillä, eri suunnista ja erilaisilla nopeuksilla. Ikään kuin lauseet keskustelisivat keskenään ja yrittäisivät saada selkoa siitä, mikä on tärkeää ja miksi. 

Paikoissa, joissa erilaiset asiat kohtaavat, on tilaa uusille pohdinnoille. Kun iskulauseet kohtaavat, syntyy uusia värejä, dialogia ja ajatusten taistelu.

Historiaa, kehitysmaatutkimusta ja psykoterapiaa opiskellut Anna Burvenich lähestyy kokeellisissa teoksissaan maailmaa filosofian kautta: ”elämällä ei ole lopullista merkitystä, vain se jonka itse luomme tai valitsemme”. Vuonna 2021 Burvenich suoritti taiteen kandidaatintutkinnon KASK-taidekoulussa ja osallistui kahdella installaatiollaan Gentin valofestivaalille sekä Tukholman Supermarket-taidetapahtumaan. Burvenich työskentelee psykoterapeuttina ja tekee installaatioita, jotka sekä tuovat valoa että valaisevat elämän eri puolia.

Kategoriat

Suvilahti

Kartta

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • 4.–8.1.2023 klo 17–22

  • Osoite:

    Suvilahti

Sinua saattaa kiinnostaa