Hypar Collective (NED) – Growth

Kuva: Bart van Overbeeke

Tapahtuman esittely

Kasvaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Vain hallitsemalla oman kasvupolkumme elementtejä voimme kehittyä ja menestyä. Vaikka nyt ottamamme askeleet eivät tunnu vievän eteenpäin, lopulta kaikki loksahtaa paikoilleen… 

Hypar Collective visualisoi kasvuprosessia interaktiivisella valoinstallaatiollaan Growth. Prosessin alussa ei ole näköpiirissä johdonmukaista polkua, mutta matkan aikana käy selväksi, kuinka pienet saavutukset tukevat kasvua. Katsojat voivat osallistua installaatioon: kun usea pieni saavutus aktivoituu yhtäaikaisesti, syntyy paras mahdollinen alusta kasvulle ja teos syttyy valon ja äänen maagiseen yhteislauluun. Tämän jälkeen vierailijat kutsutaan katsomaan taaksepäin ja näkemään, kuinka alun erilliset palaset muodostivat yhtenäisen kokonaisuuden – kuinka pienet askeleet edistävät suurempaa tavoitetta.

Hypar Collective on 12 vuorovaikutus- ja rakennesuunnitteluun erikoistuneen nuoren luova kollektiivi Eindhovenista. Vuodesta 2017 toiminut ryhmä on esitellyt modulaarisia ja interaktiivisia installaatioitaan valo- ja musiikkitapahtumissa ja näyttelyissä. Teosten ytimen muodostaa valojen, äänen ja muodon välinen vuorovaikutus. Modulaarisia kuutioita voidaan ohjata yksilöllisesti ja sijoittaa eri muodostelmiin, mikä mahdollistaa räätälöidyt ja paikkakohtaiset installaatiot.

Kategoriat

Ruoholahti

Kartta

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • 4.–8.1.2023 klo 17–22

  • Osoite:

    Ruoholahdentori

Sinua saattaa kiinnostaa

Sampo Aatos (FIN) – Triangle Study – Inn…

Lue lisää