Lucid Creates (GBR) – BEAM

Kuva: Jody Hartley

Tapahtuman esittely

BEAM x Polestar

BEAM on 30 metriä pitkä ja 9 metriä korkea teräsrunkoon ripustettu LED-valoinstallaatio. Liverpoolin River of Light -festivaalin tilausteos käyttää vaihtuvia värejä ja ääntä kuljettaakseen teoksen kokijat toiseen aikaan ja paikkaan.

Lux Helsingissä tuo toinen paikka on lähitulevaisuus. Kuten Polestar sen näkee. Premium-sähköautobrändin väripaletti yhdistettynä tunnetun säveltäjän (ja Polestarin yhteistyökumppanin) Lisa Nordströmin musiikkiin ja äänimaisemiin tekevät BEAMista portaalin. Teoksen, joka suuntaa päästöttömään ja kompromissien välttämään tulevaisuuteen – tulevaisuuteen, joka on aivan nurkan takana.

BEAMin rinnalla nähdään neljä Polestar 2 -mallia, jotka suuntaavat minimalistisen valonsa yllä olevaan installaatioon. Vierailijat voivat myös varata itselleen Polestar 2 -kyydin ja jatkaa Lux Helsingin kiertämistä 100% sähköisellä kyydillä. BEAM tarjoaa katseen toiseen maailmaan minimalistisen, tehokkaan kokemuksen kautta. Kuten Polestar.

Lucid Creates on design- ja rakennusstudio, joka tunnetaan luovista ympäristöteoksista, joissa yleisön ja taiteilijoiden rajat hämärtyvät äänen ja visuaalisen ilmaisun kautta. Lucidin useasti palkitut ja vaikuttavat installaatiot luovat intensiivisiä, ikimuistoisia elämyksiä ja muodostavat uudenlaista yhteisöllisyyttä, kestävyyttä ja osallisuutta.

Yhteistyössä:

Polestar

Kategoriat

Keskusta

Kartta

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • 4.–8.1.2023 klo 17–22

  • Osoite:

    Mäntymäen kenttä

Sinua saattaa kiinnostaa