Anna Burvenich (BEL) – K/NO/W/ MATTER/WHAT/EVER/WH/Y/THING

Introduktion till evenemang

K/NO/W/MATTER/WHAT/EVER/WH/Y/THING är en projektion av en fras som man kan närma sig från två olika håll. Anna Burvenichs konstverk utforskar möjligheten för förändring och behovet att motsätta sig vedertagna tankemodeller.

Projektionen stöds av en ljusinstallation, där meningarna spelas upp på olika språk, från olika håll och i olika hastigheter. Det skapar ett intryck av att meningarna diskuterar med varandra och försöker komma i underfund med vad som är viktigt och varför. 

Ställen där olika saker möts, har plats för nya funderingar. När slagorden möts, uppstår nya färger, dialoger och en kamp av tankar.

Anna Burvenich har studerat historia, u-landsforskning och psykoterapi. I sina experimentella verk närmar hon sig världen via filosofin: “livet har ingen slutlig mening, endast den som vi själva skapar eller väljer”. År 2021 avlade Burvenich kandidatexamen inom konst vid konstskolan KASK och hon medverkade i ljusfestivalen i Gent med två installationer. Hon medverkade också i konstevenemanget Supermarket i Stockholm. Burvenich arbetar som psykoterapeut och skapar installationer som både bringar ljus och belyser olika sidor av livet.

Kategorier

Södervik

Karta

Information om evenemang

  • Tid:

    • 4.–8.1.2023 klo 17–22

  • Adress:

    Södervik

Du kanske är intresserad