Antti Puumalainen (FI) – Saimaa Theme

Tapahtuman esittely

440 – se on likimain saimaannorpan kanta maailmassa. Koko maailmassa. Saimaannorppa on yksi maailman harvinaisimmista hylkeistä. 

Teoksen visuaalinen ilme koostuu valopikseleistä, joista jokainen edustaa yhtä saimaannorppayksilöä, joka vielä maapallolla elää. 

Saimaan aaltojen alla ja jään päällä elävän nisäkkään elonkiertoa kuvaavat järven aallokon läpi pilkistävät musiikilliset ja harmoniset aihiot, jotka veden ääni jälleen nielaisee. Saimaannorppaa voi olla vaikea havaita luonnossa; teoksessa järven ambienssin läpi kuultavat melodiset rakenteet pilkistävät esiin kuulokuvasta kuin kuutin kuono kevättalvisen Saimaan avannosta.

Antti Puumalainen
Tampereella asuva freelance-äänisuunnittelija Antti Puumalainen on monipuolinen ja kunnianhimoinen esittävän taiteen ammattilainen. Puumalaisen laaja-alainen osaaminen äänisuunnittelijana, teatterintekijänä ja taiteilijana on kertynyt sekä koulutuksen että käytännön työn kautta.

Tekninen toteutus: Sun Effects

Huom:

Lux Korkeasaaren teokset ovat avoinna 30.12.2023–7.1.2024 klo 10–19 (viimeinen sisäänpääsy klo 18).
Lux Korkeasaareen on erillinen pääsymaksu, ja jokaisesta pääsylipusta sekä vuosikortilla tehdystä vierailusta lahjoitetaan euro lumileopardien suojelutyöhön. Lue lisää: korkeasaari.fi/ohjelma/lux-korkeasaari

Yhteistyössä:

Korkeasaari

Kategoriat

Lux Korkeasaari

Kartta

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • 30.12.2023–7.1.2024 klo 10–19

  • Osoite:

    Korkeasaari

Sinua saattaa kiinnostaa