Kumppanit

Helsinki on kaupunki, jossa tehdään vaikuttavia ja mieleen jääviä tekoja. Helsinki on ainutlaatuinen yhdistelmä sykettä ja rauhaa, se tekee tästä kaupungista ainutlaatuisen. Lux Helsinki on Suomen someystävällisin tapahtuma, joka tuo valonpilkahduksen vuoden pimeimpään aikaan. Se kerää yli puoli miljoonaa hyväntuulista ihmistä nauttimaan valotaiteesta ja ulkoilmasta säässä kuin säässä.

Valofestivaalin yritysyhteistyössä keskitytään pääasiassa valotaideteosten mahdollistamiseen ja tapahtuman kävijäkokemuksen kehittämiseen yhdessä kumppaneiden kanssa. Tervetuloa mukaan! Yhteistöistä ja kumppanuuksista vastaa kaupallinen johtaja Riikka Fagerholm (riikka.fagerholm@eventshelsinki.fi
+358 41 466 4114).

Lux Helsingin kumppanit 2023:

Italian kulttuuri-instituutti on Italian suurlähetystön kulttuuriosasto, jonka tavoitteena on vahvistaa Italian kielen ja kulttuurin tuntemusta Suomessa. Instituutti järjestää kulttuuritapahtumia ja italian kielen kursseja sekä toimii välittäjänä suomalais-italialaisissa kulttuurikontakteissa. Italian kulttuuri-instituutilla on myös oma kirjasto, jossa on yli 10 000 teosta.
iichelsinki.esteri.it

Korkeasaaren valotaidereitti valaisee talven pimeintä aikaa taas tänä vuonna! Saaren kiertävällä, tunnelmallisella Lux Korkeasaari -reitillä eläintarhan yli satavuotinen historia ja merellinen luonto heräävät henkiin valoteoksina. Korkeasaaren eläintarha on voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tehtävä on uhanalaisten lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Kun vierailet Korkeasaaressa, teet kanssamme parempaa maailmaa villieläimille!
korkeasaari.fi

Polestar on ruotsalainen sähköautoihin erikoistunut brändi ja Volvo/Geely-perheeseen kuuluva itsenäinen start-up-yritys. Pohjoismaiset juuret tuovat yrityksen toimintaan rehellisen ja humanistisen näkökulman, ja intohimo laatuun ja tarkkuuteen takaa tinkimättömän asenteen. Design on toiminnassa keskiössä ja kaiken teknologisen edistyksellisyyden ja kestävän kehityksen perusta. Polestarin muotokieli kumpuaa minimalismista – maksimaalinen kokemus syntyy minimoimalla tarpeettomat häiriötekijät.
polestar.com/fi

Yle on Suomen suurin mediatalo, jonka tehtävä on lisätä ymmärrystä toisistamme ja maailmasta sekä vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria. Tätä työtä teemme vastuullisesti, luotettavasti ja ihmistä arvostaen. Tavoitteenamme on olla media-alan uudistaja ja edelläkävijä.
yle.fi

GLO Hotel Art on lämminhenkinen hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista art nouveau -rakennuksista. Hotellin aula henkii linnan tunnelmaa ja moderneista huoneista löydät kaiken mukavaan hotellivierailuun.
glohotels.fi/hotellit/glo-art