Riku Sourama & Pekka Tavi (FI) – Hirmuliskodisko

Tapahtuman esittely

Zoetroopin pyörivä liike muuttaa kiekon kehällä välähtävät kuvat tai kappaleiden sarjat illuusioksi liikkuvasta kuvasta. Kappaleet muodostavat kehällä liikkeen, joka teoksessa saadaan aikaiseksi videotykkien avulla.

Hirmuliskodisko on hauska hirmuliskojen tanssiteos. Teoksessa leikitellään eri otusten ihmismäisillä tanssiliikkeillä. Hirmuliskot hävisivät miljoonia vuosia sitten, mutta tanssi on ikuista!

Pekka Tavi ja Riku Sourama
Pekka Tavi on helsinkiläinen 3D- ja videosuunnittelija. Tavi on kiinnostunut kaikesta liikkuvasta – olipa kyseessä sitten hahmoanimaatio, motion design tai video. Riku Sourama on helsinkiläinen valaistus- ja ohjausjärjestelmäsuunnittelija. Erityisesti pysyvien installaatioiden tekniseen toteutukseen erikoistunut Sourama on ollut mukana toteuttamassa kymmeniä valotaideteoksia ja monimutkaisia visuaalisia julkisia valaistusinstallaatioita. Hän viihtyy harvoin itse valokeilassa, mutta hänen henkilökohtaiset taideteoksensa keskittyvät usein mekaaniseen kineettiseen valaistukseen.

Tekninen toteutus: Sun Effects

Huom:

Lux Korkeasaaren teokset ovat avoinna 30.12.2023–7.1.2024 klo 10–19 (viimeinen sisäänpääsy klo 18).
Lux Korkeasaareen on erillinen pääsymaksu, ja jokaisesta pääsylipusta sekä vuosikortilla tehdystä vierailusta lahjoitetaan euro lumileopardien suojelutyöhön. Lue lisää: korkeasaari.fi/ohjelma/lux-korkeasaari

Yhteistyössä:

Korkeasaari

Kategoriat

Lux Korkeasaari

Kartta

Tapahtuman tiedot

  • Aika:

    • 30.12.2023–7.1.2024 klo 10–19

  • Osoite:

    Korkeasaari (Amazonia-talon aula)

Sinua saattaa kiinnostaa