Partner

Italienska kulturinstitutet är den italienska ambassadens kulturavdelning och har som mål att stärka kunskaperna i italienska språket och kulturen i Finland. Institutet ordnar kulturevenemang och språkkurser i italienska och förmedlar kulturkontakter mellan Finland och Italien. Italienska kulturinstitutet har också ett eget bibliotek med över 10 000 verk.
iichelsinki.esteri.it

Högholmens ljuskonstrutt lyser upp den mörkaste vintertiden även i år! På den stämningsfulla Lux Högholmen-rutten runt holmen vaknar djurparkens mer än hundraåriga historia och havsnära natur till liv som ljusverk. Högholmens djurpark är en icke vinstdrivande stiftelse som har i uppgift att skydda hotade arter och naturens mångfald. När du besöker Högholmen hjälper du oss göra världen bättre för vilda djur!
korkeasaari.fi

Polestar är ett svenskt varumärke som specialiserat sig på elbilar. Polestar är ett självständigt start up-företag som ingår i Volvo/Geely-familjen. Polestars nordiska rötter ger verksamheten ett ärligt och humanistiskt perspektiv och passionen för kvalitet och precision garanterar en attityd som inte kompromissar med det väsentliga. Verksamheten fokuserar på design, som är grunden för all avancerad teknik och hållbar utveckling. Polestars formspråk bygger på minimalismen – den maximala upplevelsen uppstår när alla onödiga moment har eliminerats.
polestar.com/fi

Yle är Finlands största mediehus och har som uppgift att hjälpa oss förstå varandra och världen bättre och att stärka det finländska samhället och den finländska kulturen. Vi utför det här arbetet ansvarsfullt, pålitligt och med uppskattning för den enskilda människan. Vårt mål är att vara en förnyare och föregångare inom mediebranschen.
yle.fi

GLO Hotel Art är ett hemtrevligt hotell där den händelserika historien möter nutiden och vars hjärta pulserar av en bohemisk atmosfär. Stenslottet med de tusen detaljerna är en av de mest älskade art nouveau-byggnaderna i Helsingfors. Hotellets entréhall har en slottsliknande stämning och de moderna rummen bjuder på allt som behövs för ett bekvämt hotellbesök.
glohotels.fi/hotellit/glo-art